Polyvalent technieker E&I

Belgium, Hoboken
Precious Metals Refining
Maintenance

Posted on 25-06-2022

Wat jij zal doen

Als Polyvalent Technieker E&I ben je mee verantwoordelijk voor de optimale werking van het productieproces, waarbij de installaties zo weinig mogelijk stilliggen en na een defect zo snel mogelijk terug opstarten. Je staat in voor het:

  • analyseren van storingen en bijdragen van de continue verbetering van de installaties
  • uitvoeren van de onderhouds- of verbeteringswerkzaamheden 
  • meewerken aan het opstarten van nieuwe installaties en het automatiseren van bestaande processen

Je rapporteert aan de teamcoach.

Naar wie we op zoek zijn

We zoeken een enthousiaste collega die

  • bachelor diploma richting elektromechanica of meet- en regeltechniek op zak heeft en een grote interesse voor procestechniek en automatisatie heeft
  • zelfstandig werkt en tegelijk functioneert in een klein team
  • creativitief is en uitgesproken technisch vaardig om problemen planmatig aan te pakken
  • van aanpakken weet

Je werkt in de dagploeg maar stelt je flexibel op inzake overuren en andere ploegen.

Wat we aanbieden

Om de toekomst vorm te geven, tonen we vandaag al de weg. Als bedrijf én als werkgever. Onze bedrijfscultuur garandeert dat iedereen ideeën kan uitwisselen en expertise opbouwen, ongeacht gender, achtergrond of afkomst.  We bieden een competitief loon en alle voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering,...die je mag verwachten van een top employer.

Over Umicore

Umicore is een wereldspeler in materiaaltechnologie. Een stabiele internationale groep en tegelijkertijd een op en top Belgisch bedrijf met vier vestigingen in ons land. Wij ontwikkelen technologieën en produceren materialen voor hoogwaardige zonnecellen gebruikt in satellieten, herlaadbare batterijen, led-toepassingen, katalysatoren...Via recyclage halen we kostbare metalen uit onder meer laptops en gsm's.

over PMR

In onze afdeling PMR ( Precious Metals Refining) produceren we oplossingen op basis van basis- en edelmetalen. De sleutel tot ons succes is innovatie. We zoeken steeds naar nieuwe werkwijzen en nieuwe ideeën om metalen duurzaam te produceren en te recycleren. Stel je eens voor wat jij binnen zo’n uitdagende afdeling zou kunnen doen.

ALS WIJ EEN WERELDLEIDER KUNNEN WORDEN IN RECYCLAGE EN SCHONE MOBILITEIT, WAT ZOU JIJ DAN KUNNEN DOEN?

     

Apply
Share this page